Wie zijn wij?

Agrifeed Holland is een handelsonderneming gevestigd in Odoornerveen (Drenthe). Op onze locatie worden de veevoeders bewerkt en gemengd.
Agrifeed Holland richt zich op in- en verkoop van veevoeders en heeft daarnaast veel ervaring in de agrarische sector.

De producten die Agrifeed Holland levert zijn afkomstig uit Europa. Wij beschikken over ruime op- en overslagplaatsen. Producten worden zowel rechtstreeks geleverd vanaf producent dan wel op locatie opgeslagen, bewerkt en vervolgens getransporteerd. Op deze manier zorgen wij ervoor dat alle veevoeders op het juiste moment bij de juiste afnemer worden afgeleverd.
Bij alle ingekochte en geleverde producten worden de richtlijnen van GMP en SecureFeed strikt nageleefd.

Wat doen wij?

Agrifeed Holland kent drie kernactiviteiten. Dit zijn in- en verkoop, het bewerken van veevoeders en granen en het mengen van verschillende veevoeders op maat. Daarnaast zijn wij ook actief op de ruwvoermarkt (snijmais, stro, hooi).

Naast in- en verkoop en het bewerken van enkelvoudige veevoeders mengen wij ook verschillende enkelvoudige veevoeders op maat. Voorbeelden hiervan zijn het ontsluiten van graan (SodaGrain) en het pletten van granen. We mengen verschillende producten, zodat wij voor iedere afnemer het juiste product op maat kunnen samenstellen.

Door de fluctuerende markt nauwlettend te volgen kunnen wij onze producten scherp in de markt zetten.